Workshop: Mappia

Workshop i minnesträning och lärande utifrån hjärnans styrkor
lisa
Är du nyfiken på hur du kan använda din hjärna på bästa sätt? Det finns idag en bred vetenskaplig förankring för att inlärning med hjälp av bilder kan vara både effektivare och mer långsiktig. Under denna workshop kommer du att få en orientering om hur hjärnan lär, och även få möjlighet att praktiskt prova på minnesträning med hjälp av bilder. Vi kommer att lära ut tekniker för att snabbt och enkelt lära in mycket information. Vi kommer att avsluta med en fördjupning kring sifferinlärning, där du också får möjlighet att testa dig själv.

Plats: Hackalabbet en trappa upp i MegaMind.
OBS! Begränsat antal platser, anmälan sker på plats under dagen.

Lisa de Verdier
Lisa är civilingenjör och kandidat i psykologi (inriktning neuropsykologi). Hon har lång erfarenhet som projektledare, förändringsledare och egenföretagare. Lisa är en av grundarna till Mappia AB, som tar fram läromedel utifrån hur hjärnan lär.

https://www.youtube.com/watch?v=pLyEI9CuGoo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *