Om oss

Brainchild arrangeras på initiativ av projektledare Johan Nyh, i samarbete med Filurum SverigeMensa GCP (Gifted Children Program) och Tekniska Museet.

Filurums nätverk, som består av drygt 2000 föräldrar och professionella, ordnar kontinuerligt evenemang med syfte att utbyta erfarenheter och inte minst erbjuda de särskilt begåvade barnen möjligheter att träffa likasinnade.

Mensa GCP är ett nätverk bestående av ideellt engagerade föräldrar (Mensa-medlemskap är inget krav), informatörer och andra som tycker frågan är viktig. Nätverket anordnar bland annat träffar och GCP-informatörna arbetar med att sprida kunskapen i skolorna.

Vi är politiskt, religiöst och kommersiellt obundna (sponsring utan vinstintresse undantaget). Vi står för tolerans och allas lika människovärde, oavsett funktionsuppsättning.

Alla föreläsare står för sina egna åsikter och påståenden och Brainchild med arrangörer förhåller sig oberoende till dessa.

Intresserade samarbetspartners kan kontakta projektledare via e-mail (info [a t] brainchild.org). Frågor från intresserade besökare hänvisas till den offentliga evenemangssidan på Facebook.

4 reaktion på “Om oss

  1. Admin

   För de yngre barnen har vi en lekträff i samband med eventet. Inte minst de två sista föreläsningarna är tänkta att besökas även av äldre barn och tonåringar, med ett innehåll som de kan ha ut mycket av. Formen och språket på föreläsningarna kommer att vara ”vuxet”, så det är förstås individuellt hos de unga om man ser det som ett plus eller ej.

   Svara
 1. Maria Svensson

  Hej!
  Jag är intresserad av att delta i föreläsningarna för yrkesverksamma 21/11 och önskar att ni skickar en faktura till min skola. Är det möjligt?

  Med vänlig hälsning
  Maria

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *