Om oss

Brainchild arrangeras på initiativ av projektledare J Nyh, i samarbete med RFSB (Riksförbundet för särskild begåvning).

Riksförbundet för särskild begåvning jobbar med förändrings- och informationsarbete, med fokus på strukturella förändringar på nationell nivå. Vem som helst kan bli medlem och på så sätt stödja arbetet.

Vi är politiskt och religiöst obundna. Vi står för tolerans och allas lika människovärde, oavsett funktionsuppsättning.

Alla föreläsare står för sina egna åsikter och påståenden och Brainchild med arrangörer förhåller sig oberoende till dessa. I valet av fackmässiga föreläsare eftersträvas däremot vetenskaplighet och integritet.

Intresserade samarbetspartners eller besökare kan kontakta oss via e-mail (info [a t] brainchild.org) eller via vår sida på Facebook.

9 reaktion på “Om oss

  1. Admin

   För de yngre barnen har vi en lekträff i samband med eventet. Inte minst de två sista föreläsningarna är tänkta att besökas även av äldre barn och tonåringar, med ett innehåll som de kan ha ut mycket av. Formen och språket på föreläsningarna kommer att vara ”vuxet”, så det är förstås individuellt hos de unga om man ser det som ett plus eller ej.

   Svara
 1. Maria Svensson

  Hej!
  Jag är intresserad av att delta i föreläsningarna för yrkesverksamma 21/11 och önskar att ni skickar en faktura till min skola. Är det möjligt?

  Med vänlig hälsning
  Maria

  Svara
 2. Anna Falkenberg

  Hej! Jag vill komma den 27/11 på dagen för yrkesverksamma. Eventuellt även den 26/11. Med vänlig hälsning, Anna Falkenberg

  Svara
 3. Anna B

  Hej
  När öppnar anmälningen till Brainchild Pro 2018 och när kommer programmet? Kommer någon av programpunkterna att handla om 140+ ?
  Hälsningar
  Anna

  Svara
 4. Mats mared

  Min särbegåvade sonson och min son besökte infodagen förra året. I år är datumet tydligen den 1 dec
  Jag är intresserad, men hur anmäler man sig?
  Hälsn
  Mats

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *